Concert pascal
MOPAN Suceava

A mai plecat acasă un Faimos de la Survivor România! Trei nume celebre au fost propuse duminică seară pentru eliminare, însă cel care a părăsit concursul din Republica Dominicană a fost Costi Ioniţă (43 de ani), cel mai vârstnic concurent din echipa Faimoşilor, dar şi cel mai calm şi echilibrat, notează click.ro.

Costi s-a arătat mereu detaşat în ceea ce priveşte o posibilă eliminare, aşa că şi-a luat „la revedere” de la colegi fără regrete, dar cu multă emoţie. Odată ieșit din competiție, artistul a făcut primele declarații pentru emisiunea Teo Show de la Kanal D. „Mă așteptam să fiu nominalizat, dar nu să fiu cel mai votat de către coechipieri. Asta e, m-am descurcat, am mers înainte”, a declarat Costi Ioniță, intrat în direct la Teo Show, din Republica Dominicană.

Artistul a caracterizat experiența de la Survivor ca fiind una foarte dură. „Este o experiență dură. Dacă găseam o banană în pădure, mâncam și coaja.”, a mai spus Costi Ioniță, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/costi-ionita-declaratii-dupa-eliminarea-de-la-survivor-romania-nu-ma-asteptam-sa-ma

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava