Concert pascal
MOPAN Suceava

În noiembrie 2014, viața intimă a lui Costin Mărculescu era dezbătută în toate emisiunile mondene importante. Noaptea la Antena 1, la Dan Capatos, ziua la PRO TV, la Cătălin Măruță. Dezvăluirile de atunci ale Ellei Mărculescu, cea care i-a fost soție doar două luni, l-au dus pe actor în pragul disperării și acesta chiar a plâns în hohote, în direct, la TV, notează click.ro. Costin Mărculescu a murit în luna în care ar fi împlinit 51 de ani. A fost găsit decedat în locuința sa, în cadă, în noaptea de miercuri spre joi (11 iunie 2020).

Costin Mărculescu s-a afişat prima dată cu Ella Nae, instructoare de fitness, pe data de 21 iulie 2014, la nunta lui Pepe. Apariţia brunetei a fost o adevărată surpriză, deoarece nimeni nu o cunoştea. La puţin timp, cei doi au început să-şi facă planuri de căsătorie şi, la sfârşitul acelei luni, au făcut cununia civilă. Totuşi, relaţia celor doi a ridicat multe semne de întrebare şi nu puţini au fost cei care au crezut că Ella şi Costin nu se iubesc și că acest mariaj bizar și pripit este o convenție doar pentru a atrage atenția. Mai mult, înainte de cununie, bruneta a avut un moment în care a spus că nu vrea să se mai mărite pentru, a inventat ea, nu era prezentă la eveniment una dintre verişoarele ei. Ulterior, Ella și Costin s-au jignit ca la uşa cortului în emisiunea „La Măruţă” şi s-au acuzat de infidelitate, violenţă, hoţie şi escrocare, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/costin-marculescu-de-nerecunoscut-plans-direct-dupa-sotia-lui-inca-mai-sper-ca-o-sa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava