MOPAN Suceava

Costin Teodorescu (34 de ani), cunoscut și ca magicianul Teo din spectacolele pentru copii, lucrează de 10 ani la TVR, colaborator la toate producțiile Marinei Almășan, fără a primi însă niciun ban. „Anul ăsta fac 10 ani de TVR și în tot timpul cât am lucrat acolo aș fi putut câștiga 120.000 de euro dacă eram plătit”, a declarat Costin Teodorescu pentru Click!

  • Click!: Lucrezi în TVR dar n-ai câștigat nimic în toată perioada asta…

Costin Teodorescu: Așa e, n-am câștigat nimic, poate doar experiență. Singurul lucru pentru care am rămas în televiziune a fost prietenia cu Marina Almășan, care este una solidă. O prietenie cum foarte mulți și-ar dori să aibă în ziua de astăzi. Oamenii sunt pe interes. Ea știe că eu sunt nefericit din punct de vedere al faptului că sunt neangajat și neplătit și cu toate astea slujesc televiziunea de 10 ani de zile și știe că vin în continuare alături de ea pentru că o iubesc și avem o relație de prietenie trainică, frumoasă, adevărată, bună și autentică cum rar întâlnești în ziua de astăzi.

În momentul în care întâlnești un om de genul ăsta cu care se formează un anume tip de energie, cumva nu mai contează partea materială. Contează doar într-o singură zi, în aia de salariu, când ei îl iau și eu nu iau nimic. Atunci contează, din păcate. Dar în alte zile, nu. Și am avut multe de învățat și cred că atunci când voi fi, sper, foarte bătrân, la 100 de ani, să-mi amintesc perioada asta.

  • Ai socotit cât ar fi trebuit să câștigi în acești 10 ani?

Foarte mult. Bănuiesc că peste 100.000 de euro. Cam așa. Dacă aș avea salariu la 1.000 de euro pe lună, înseamnă 12.000 de euro pe an, deci 120.000 de euro în 10 ani.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/costin-teodorescu-neplatit-de-10-ani-tvr-fi-putut-castiga-120000-de-euro-ce-spune

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava