MOPAN Suceava

Reţeaua de farmacii DONA va desfăşura, până la finalul lunii martie 2016, campania promoţională „Coşul cu produse pentru diabet”. Pacienţii care îşi procură tratamentul prescris pe reţeta  de diabet din farmacia DONA Suceava, situată pe Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 21bis, vor putea să îşi aleagă unul dintre cele 6.000 de cadouri disponibile în campanie, de la ceaiuri speciale pentru diabetici, până la siropuri sau zaharină.

„Ştim că diabetul este o maladie cu impact major asupra calității vieții. Dincolo de tratament, pacienţii trebuie să aibă un stil de viaţă echilibrat şi să îşi organizeze cu disciplină toate activităţile. Vrem să ştie că le suntem alături! Am creat special pentru ei clubul de suport „Viaţa cu diabet”, prin care le oferim acces la materiale educaţionale realizate în parteneriat cu medici specialiști în Diabet, Boli de Nutriție și Metabolism. Organizăm periodic diverse acţiuni şi campanii care să vină în sprijinul lor, cum ar fi testări de glicemie şi tensiune arterială. Le punem la dispoziţie un set de beneficii importante prin cardul de fidelitate DONA S.O.S. Diabet. Nu în ultimul rând, reţetele de diabet beneficiază de coplată zero în toate farmaciile noastre”, a declarat Radu Dumitrescu, director de marketing Farmaciile DONA.

În afară de Suceava, campania se mai desfăşoară în Bucureşti şi Constanţa.

Regulamentul detaliat al campaniei promoţionale poate fi consultat pe www.farmaciiledona.ro.

Cardul de fidelitate Farmaciile DONA S.O.S.– Diabet le oferă pacienţilor un set de avantaje: reduceri de 7% la achiziţia de produse destinate tratamentului diabetului şi a bolilor asociate, reduceri de 5% la alte produse din farmacii, reduceri la serviciile oferite de partenerii Farmaciilor DONA (centre medicale, policlinici etc.), acces la promoţii speciale şi concursuri.

Despre DONA

DONA este una din cele mai mari reţele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa locală şi deservind lunar aproximativ 2 milioane de pacienţi din toată ţara. Compania are circa 2000 de angajaţi şi aproximativ 275 de farmacii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava