MOPAN Suceava

Actriţa Courteney Cox a aniversat împlinirea vârstei de 55 de ani, în weekend, alături de colegele ei din serialul ‘Friends’, Jennifer Aniston şi Lisa Kudrow, potrivit contactmusic.com.

Actrița, care a interpretat-o pe Monica Geller în cele 10 sezoane ale îndrăgitului show TV, a împlinit sâmbătă 55 de ani și a sărbătorit acest eveniment alături de ‘Rachel Green’ și ‘Phobe Buffay’. Alături de o fotografie cu ele trei, postată pe Instagram, Courteney a scris, conform sursei citate: „Cât de norocoasă sunt să am ocazia să îmi sărbătoresc ziua de naștere alături de aceste două femei??? Vă iubesc, fetelor. Foarte mult.”

Cât despre o eventuală continuare a celebrului serial, nu este posibilă. Au spus acest lucru, pe rând, toți actorii principali. Lisa Kudrow declara cu doi ani în urmă, conform ContactMusic: „Despre ce să fie vorba? Serios, cum va funcţiona? La asta nu se gândeşte nimeni. Ei nu mai stau împreună la cafenea, s-au mutat toţi. Chandler şi Monica trăiesc în afara oraşului, Phoebe şi Mike, probabil la fel. Cu ce motiv s-ar reuni cu toţii pentru atât de mult timp? Acel stil de viaţă, tot ce a fost funcţiona de minune la acea vreme. Ar fi minunat dacă s-ar întâmpla. Ar fi amuzant tare. Dar din motive evidente, logice, nu este posibil; fiecare are un program de muncă încărcat şi diferit de al celuilalt. Ne este imposibil să ne adunăm cu toţii pentru cină; foarte dificil. Este vorba despre şase oameni, cât de uşor se pot reuni şase prieteni?”.

Lisa Kudrow a mai spus atunci că este constant întrebată acest lucru şi se simte, de fiecare dată când răspunde, ca şi cum ar înlătura fanilor serialului şi ultima speranţă. „Simt că mereu sparg acea mică bulă de speranţă, de fiecare dată când sunt întrebată acest lucru. Au trecut 13 ani, 13 ani de când mi se pune aceeaşi întrebare şi nu, nu se va întâmpla nici acum şi nici în viitor. Şi de fiecare dată când spun asta se ţipă la mine!”, a adăugat actriţa, potrivit sursei citate.

Actorul american Matt LeBlanc spunea, la rândul său, în urmă cu un an de zile, că nu crede că o reuniune ‘Friends’ va funcţiona, pentru că „nimeni nu îşi doreşte să îl vadă pe Joey mergând să-şi facă o colonoscopie”. Starul în vârstă de 50 de ani, care l-a interpretat pe Joey Tribbiani în celebrul serial american, a declarat; „Nimeni nu îşi doreşte să îl vadă pe Joey mergând să-şi facă o colonoscopie. (…) Cred că în imaginaţia tuturor, personajele fac foarte bine acum.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava