MOPAN Suceava

Văduva lui Kurt Cobain, Courteny Love, a recunoscut că s-a drogat cu heroină în perioada în care era însărcinată cu fata ei, Frances Bean Cobain, și a regretatului artist, informează contactmusic.com.

În 1992, redactorul publicației Vanity Fair, Lynn Hirschberg, a scris un articol în care o acuza pe Courtney că s-a drogat în timpul sarcinii. Reprezentanții lui Love și Cobain au negat vehement acuzațiile: „Negăm vehemen acest lucru… Din clipa în care Courtney a aflat că este însărcinată, a contactat un obstretician și un doctor specializat în dependența de chimicale și a rămas sub stricta lor supraveghere pe întreaga periodă. Deasemenea, specialiștii au asigurat-o că va avea un copil sănătos.”, se arăta în declarația oficială apărută atunci în presă.

Din cauza scandalului iscat atunci, cele două vedete au pierdut custodia fiicei lor, iar Courtney a lansat un album neoficial pe care l-a numit ‘Bring Me the Head of Lynn Hirschberg’ (‘Aduceți-mi capul lui Lynn Hirschberg’) și, de asemenea, a învinovățit-o pe scriitoare de sinuciderea lui Cobain în 1994.

Acum, Courtney Love a recunoscut, în noul documentar ‘Kurt Cobain: Montage of Heck’, că acuzațiile lui Hirschberg erau adevărate. În filmul care a debutat pe 24 ianuarie la Festivalul de Film Sundance Love spune, potrivit sursei citate: „Am folosit o dată apoi m-am oprit. Știam că fetița va fi bine.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava