Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Văduva lui Kurt Cobain, Courteny Love, a recunoscut că s-a drogat cu heroină în perioada în care era însărcinată cu fata ei, Frances Bean Cobain, și a regretatului artist, informează contactmusic.com.

În 1992, redactorul publicației Vanity Fair, Lynn Hirschberg, a scris un articol în care o acuza pe Courtney că s-a drogat în timpul sarcinii. Reprezentanții lui Love și Cobain au negat vehement acuzațiile: „Negăm vehemen acest lucru… Din clipa în care Courtney a aflat că este însărcinată, a contactat un obstretician și un doctor specializat în dependența de chimicale și a rămas sub stricta lor supraveghere pe întreaga periodă. Deasemenea, specialiștii au asigurat-o că va avea un copil sănătos.”, se arăta în declarația oficială apărută atunci în presă.

Din cauza scandalului iscat atunci, cele două vedete au pierdut custodia fiicei lor, iar Courtney a lansat un album neoficial pe care l-a numit ‘Bring Me the Head of Lynn Hirschberg’ (‘Aduceți-mi capul lui Lynn Hirschberg’) și, de asemenea, a învinovățit-o pe scriitoare de sinuciderea lui Cobain în 1994.

Acum, Courtney Love a recunoscut, în noul documentar ‘Kurt Cobain: Montage of Heck’, că acuzațiile lui Hirschberg erau adevărate. În filmul care a debutat pe 24 ianuarie la Festivalul de Film Sundance Love spune, potrivit sursei citate: „Am folosit o dată apoi m-am oprit. Știam că fetița va fi bine.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava