• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Courtney Love a spus că intepreta hit-ului ‘Roar’, Katy Perry, o plictiseşte îngrozitor, în timp ce a lăudat-o pe Miley Cyrus pentru prestaţia ‘obraznică’ de la MTV Video Music Awards, potrivit contactmusic.com. Cântăreaţa în vârstă de 49 de ani a ţinut un concert la hotelul Dream Downtown din New York City, în faţa unui public restrâns, a spus la un moment dat mulţimii: “Mi-a plăcut de Miley, sincer. Să fiu cinstită, Katy Perry mă plictiseşte îngrozitor. Este o fată drăguţă, dar mă plictiseşte. Ştiţi, această Miley Cyrus, care are un accent provincial, este un fel punk-eriţă într-un mod foarte sexy şi ciudat.”

Courtney Love, care a fost căsătorită cu regretatul solist al trupei Nirvana, Kurt Cobain, a mai făcut o dată, în timpul concertului, aceleaşi remarci la adresa celor două cântăreţe.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava