Concert pascal
MOPAN Suceava

Clinica YOUness, prin YOUness Foundation, anunță că donează cu titlu gratuit autorităților locale, ca susținere a comunității pe toată perioada stării de urgență, cele 44 de spații individuale de cazare din cadrul Domeniului YOUness Clinic, pentru persoanele care vor fi nevoite să stea în carantină din cauza pandemiei de Covid-19.

Totodată, clinica de tratamente alternative-naturiste vine și în sprijinul comunității și autorităților locale, oferind cazare și masă pentru toate persoanele implicate în prima linie în lupta contra noului Coronavirus. “Ne dorim să întindem o mână de ajutor în sprijinul autorităților locale și să punem la dispoziție domeniul nostru pentru persoanele care sunt nevoite să intre în carantină. Este un gest de unitate față de toti ce duc această lupta, minunații voluntari, doctori și autorități, care luptă pentru pacienții noștri, în prima linie, riscându-și viața pentru a-i salva pe alții. Credem cu tărie că, în această perioadă de grea încercare, trebuie să fim uniți și atenți la suferința aproapelui nostru și să ne rugăm că, uniți, vom depăși această criză fără precedent în istoria umanității. Domeniul se află într-o zonă împădurită, excelent oxigenată pentru pacienții care au nevoie de natură, aer curat, nepoluat”, declară administratorii Domeniului YOUness Clinic.

Despre YOUness Clinic

Clinica YOUness este un proiect de antreprenoriat social,  fondat de către Doctor Vanessa Youness, ea însăși pacientă vindecată cu terapii alternative-naturise de Scleroză multiplă. Clinica are un domeniu de peste 10.000 mp îmbrățișați de pădure, cu 44 de locuri de cazare de 5*, bază proprie de tratament și cabinete medicale, cu multiple săli dedicate api-terapiei, detoxifieri, tehnicilor de respirație, Yoga, masaje terapeutice și de relaxare și altor proceduri de tratament precum și piscină, saună umedă și uscată cu inhalări de propolis, polen, miere și uleiuri esențiale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava