MOPAN Suceava

Celiei (36 de ani) a trecut prin momente cumplite, căci toată familia ei a fost infectată cu Sars-Cov-2. Solista a fost internată la Spitalul de boli infecțioase din Deva, alături de mama ei, care a fost cel mai grav. Sora, fiul și soțul nu au scăpat nici ei, potrivit click.ro.

Acum toți sunt în afara pericolului, mai puțin mama Celiei, care se resimte și are încă nevoie de oxigen. După spitalizare, solista a rămas cu simptome post Covid, care o chinuie foarte tare. Solistei i-a fost afectat pe perioada bolii și sistemul digestiv, nu doar plămânii. “Am probleme foarte mari cu digestia de când m-am vindecat de Covid. Am paralizate intenstinele. Mă chinui îngrozitor. Trebuie să merg iar la doctor, să fac noi analize și să-mi dea un nou tratament. Mi-a lovit și sistemul digestiv virusul. Mi-a fost foarte frică de spital”, a spus Celia, la Xtra Night Show, de la Antena Stars, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/covid-facut-ravagii-corpul-celiei-am-intenstinele-paralizate-virusul-mi-afectat-si

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava