Concert pascal
MOPAN Suceava

În scopul conștientizării, conservării, promovării și valorificării patrimoniului cultural imaterial al județului Suceava, respectiv a tradițiilor și obiceiurilor de iarnă, Consiliul Județean Suceava organizează în perioada 1 decembrie 2012 – 13 ianuarie 2013 evenimentul Crăciun în Bucovina, Ediția 2012.

Evenimentul a fost finanțat, în perioada 2010-2011, în cadrul Programului Operațional Regional 2007-2013, Axa Prioritară 5 „Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului”, Domeniul Major de Intervenţie 5.3, „Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică”, Operaţiunea „Dezvoltarea şi consolidarea turismului intern prin sprijinirea promovării produselor specifice şi a activităţilor de marketing specifice”.

Ediția 2012 a evenimentului ”Crăciun în Bucovina” este finanțată și sprijinită logistic de Consiliul Județean Suceava și beneficiază de implicarea și susținerea primăriilor și a instituțiilor de cultură din județ.

Întrucât evenimentul are ca obiectiv atragerea unui număr cât mai mare de turiști la nivelul județului Suceava, programul acestuia cuprinde manifestările organizate în perioada 1 decembrie 2012 – 13 ianuarie 2013 pe întreg teritoriul județului, reflectând obiceiurile și tradițiile păstrate și desfășurate în Bucovina cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Paradele măștilor și ale portului popular specifice fiecărei zone etnografice a județului, spectacolele de datini și obiceiuri de Crăciun și Anul Nou susținute de cele mai reprezentative grupuri/formații artistice de amatori și de profesioniști din județ, târgurile de Crăciun care vor găzdui produsele tradiţionale – meșteșugărești și culinare – specifice sărbătorilor de iarnă vor diversifica și vor întregi oferta operatorilor de turism de la nivelul județului, astfel încât turiștii care ne vor fi oaspeți în această perioadă să dispună de o ofertă cât mai variată și mai atractivă.

Programul detaliat al manifestărilor organizate la nivelul județului Suceava cu ocazia sărbătorilor de iarnă este disponibil pe site-ul Consiliului Județean Suceava (www.cjsuceava.ro) și pe site-ul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Suceava (www.turism-suceava.ro). Informații suplimentare se pot solicita la numerele de telefon 0230/551.241 și 0330/803.124 sau pe adresa de e-mail infoturism@cjsuceava.ro.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava