MOPAN Suceava

Banii sunt ochiul dracului! Din păcate, o altă prietenie frumoasă din show-biz, cu o vechime de 15 ani, s-a dus pe ”Apa Sâmbetei”. CRBL i-a dat o lecţie usturătoare lui Oase, alături de care anul trecut a câştigat concursul ”Asia Express” (Antena 1), imaginile din videoclip şi versurile melodiei fiind de-a dreptul şocante. Pozele cu ei, din marea aventură, sunt aruncate la groapa de gunoi şi arse, notează click.ro.

Au câştigat cu greu, în 2019, marele premiu de 30.000 de euro, de la ”Asia Express”, însă iată că la nici un an distanţă ei s-au transformat brusc din prieteni la cataramă în duşmani pe viaţă. Motivul ar fi oferta venită din partea producătorilor emisiunii “Asia Express” ca ei să fie co-prezentatorii ediţiei difuzate în prezent pe micul ecran. Cum în joc era vorba despre o sumă mult prea mică pentru chinul pe care aveau să-l tragă în Asia, ei au decis, de comun acord, să nu semneze actele. Între timp, Ionuţ Dongo (Oase) s-a răzgândit şi a dat cu subsemnatul, decizie care l-a înfuriat rău pe CRBL, Eduard Mihail Andreianu (41 de ani), pe numele său din buletin, potrivit sursei citate.

Contactat de Click! Oase, Taz sau Ionuţ Dongo, pe numele adevărat, nu a vrut să comenteze ce s-a întâmplat. În schimb, prietenii lor din lumea dansului, coregrafi şi dansatori spun că el şi CRBL nu-şi mai vorbesc şi n-ar mai fi cale de împăcare între cei doi.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/crbl-ingropat-prietenia-cu-oase-dupa-asia-express-tradare-si-reprosuri-dure-de-la

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava