Concert pascal
MOPAN Suceava

Britney Spears spune că noul album pe care l-a creat a ajutat-o să treacă peste despărțirea de Jason Trawick, potrivit contactmusic.com. Vedeta pop în vârstă de 31 de ani își va lansa cel de-al optulea album de studio anul acesta, album care vine după discul ‘Femme Fatale’, din 2011.

Britney a declarat, potrivit sursei citate: ”Este cel mai personal album pe care l-am făcut vreodată. După dureroasa despărțure de anul acesta, am avut foarte multe lucruri de spus în studio, așa că a fost frumos să am parte de o astfel de terapie și, deasemenea, e drăguț să port împărtăși cu fanii multe lucruri.”

Interpreta hit-ului ‘Hold It Against Me’ a mai spus că, în ciuda faptului că acest proces i-a stârnit tot felul de sentimente, a ajutat-o ‘să treacă peste’ despărțire. ”Lucrurile care vin din adâncul inimii sunt de obicei cele care crează cele mai frumoase piese și acest întreg proces de creație chiar te ajută să treci cu bine peste o despărțire, pentru că, astfel, ești nevoit să meditezi mult la asta în fiecare noapte. Iar apoi ești ceva de genul: ‘E bine! Dacă pot să cânt despre asta, e bine.’ Este ca un fel de terapie ce te ajută să treci peste.”, a adăugat cântăreața, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava