MOPAN Suceava

Un weekend cu evenimente interactive se anunță la Iulius Mall Suceava. Copiii vor putea participa la ateliere de creație, iubitorii de sport și muzică sunt invitați din nou la zumba și streetdance, iar cei care au gusturi rafinate în materie de dulciuri sunt așteptați la Târgul produselor turcești!

Îți dorești de mult timp să mergi într-o vacanță în Turcia, dar nu ai reușit? Iulius Mall aduce savorile Istanbulului la Suceava! În perioada 11 – 13 septembrie 2020, aromele orientale ale bucatelor de la Târgul produselor turcești vor învălui parcarea Iulius Mall. Kebab-uri preparate în mod tradițional, ceaiuri aromate, gözleme, su börek sau cafea la nisip cu parfum îmbietor vor putea fi savurate la târg.

Atelierele de creație revin la Iulius Mall Suceava începând din acest weekend, cu măsuri stricte de siguranță. Accesul la eveniment se face în limita locurilor disponibile și pe bază de bilet, care poate fi obținut de la Centrul Info. Specialiștii de la Creativ & Deco îi așteaptă pe cei mici pe terasa sport exterioară din zona Cinema City, sâmbătă, 12 septembrie, iar împreună vor face penare din lemn, decorate cu plastilina 5D. Evenimentul va avea două sesiuni, în aer liber, prima începând la ora 14.00, iar cea de-a doua de la ora 15.00. Micile creații vor putea fi luate acasă de copii, pentru începerea școlii, toate materialele necesare fiind oferite de Iulius Mall Suceava.

Pasionații de muzica latino și sport se întâlnesc din nou la cursul de zumba, care va avea loc sâmbătă, de la ora 10.00, pe terasa sport exterioară din zona Cinema City. Iar de la ora 11.00, coregrafii de la Bucovina Dance Studio au pregătit cele mai noi și cool mișcări pentru cursul de streetdance.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava