Concert pascal
MOPAN Suceava

În 2012, Direcţia Silvică Suceava a obţinut venituri cu 42% mai mari decât planul propus la începutul anului trecut. Potrivit unui raport al activităţii Direcţiei Silvice Suceava în anul 2012, veniturilor totale au fost de 202,94 milioane de lei, faţă de 142,52 milioane de lei, cât era prevăzut. Din acelaşi raport rezultă că cifra de  afaceri realizata a fost de 180,69 milioane de lei, faţă de 127 milioane de lei prevazuta in buget.

În raport se mai arată că la capitolul cheltuieli totale, acestea au crescut cu doar 19% faţă de prevederile din buget. Astfel, cheltuielile totale ale Direcţiei Silvice Suceava în cursul anului 2012 au fost de 159,4 milioane de lei, faţă de 133,45 milioane de lei, cât era stabilit iniţial. « Din analiza cheltuielilor in corelatie cu veniturile realizate se constata ca s-au inregistrat economii importante la toate capitolele de cheltuieli », se mai arată în raportul Direcţiei Silvice Suceava.

Potrivit aceluiaşi document, profitul brut realizat data de 31 decembrie 2012 este de 43,508 milioane de lei, faţă de 9,067 milioane de lei, cât era prevăzut în buget. « Depasirea profitului este determinata atat de  depasirea cifrei de afaceri si a veniturilor totale cat si de economiile la toate  capitolele de  cheltuieli. Profitul brut a fost influentat de constituirea fondului de conservare si regenerare a padurilor in valoare de 12,191 milioane de lei, a fondului de accesibilizare a padurilor, în valoare de 8,438 milioane de lei, precum si de sustinerea activitatii de crestere, exploatare si ameliorare a cabalinelor, in valoare de 3,965 milioane de lei », se mai spune în raportul anual al Direcţiei Silvice Suceava.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava