• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Relansarea Strategiei Dunării şi alinierea sa la standardele Uniunii Europene după anul 2020 reprezintă obiectivele primei faze de revizuire a proiectului SUERD, a transmis astăzi ministrul Ştefan-Radu Oprea în deschiderea Forumului anual al Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării (SUERD), organizat la Palatul Parlamentului.

Oficialul a semnalat acest moment ca fiind o oportunitate pentru statele SUERD membre ale Uniunii Europene de a-şi demonstra angajamentul faţă de priorităţile Strategiei, prin impunerea lor ca obiective principale în programele UE pentru perioada 2021-2027.

“Avem nevoie de investiţii targetate, care să crească productivitatea IMM-urilor şi a structurilor de business din țările participante”, a afirmat ministrul Oprea.

Acesta a mai precizat că, în urma reuniunilor desfăşurate în marja Formului anual SUERD, a fost convenită o Declaraţie comună a statelor membre privind acţiunile viitoare în ceea ce priveşte dezvoltarea regiunii Dunării.

„Documentul îşi propune să stimuleze dezvoltarea europeană, prin reducerea decalajului între IMM-urile din ţările SUERD, sprijinirea afacerilor din zona Dunării, creşterea implicării mediului de afaceri, creşterea competitivităţii şi a convergenţei economice în regiunea Dunării”, a menţionat demnitarul.

România găzduieşte, la Bucureşti, în perioada 27-28 iunie, cel de-al VIII-lea Forum anual al Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării (SUERD), organizat la Palatul Parlamentului, de Ministerul Afacerilor Externe, alături de Comisia Europeană şi Programul Transnaţional Dunărean (DTP). În perioada 1 noiembrie 2018 – 30 octombrie 2019, România deţine Preşedinţia rotativă a SUERD.

Strategia Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării, lansată în 2011, este una dintre cele patru macrostrategii existente la nivelul Uniunii Europene şi reprezintă un mecanism de cooperare a statelor din bazinul Dunării, destinat dezvoltării economice, sociale şi teritoriale a acestei macroregiuni.

La strategie participă 14 ţări dunărene, dintre care nouă state membre ale UE (Austria, România, Bulgaria, Cehia, Croaţia, Slovacia, Slovenia, Ungaria, Germania, ca stat federal, plus landurile Baden-Wurttemberg şi Bavaria) şi cinci state terţe (Bosnia-Herţegovina, Muntenegru, Serbia, Republica Moldova şi Ucraina).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava