MOPAN Suceava

Liderul PNL şi copreşedintele USL, Crin Antonescu, s-a aflat sâmbătă în oraşul Gura Humorului pentru a participa la un miting electoral de susţine a candidaţilor USL Radu Surugiu, pentru funcţia de deputat în colegiul nr. 10 Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, Neculai Bereanu, în colegiul nr. 1 pentru Senat Gura Humorului – Vatra Dornei şi Dumitru Pardău, în colegiul nr. 10 Vatra Dornei pentru Camera Deputaţilor. Pe scena amplasată în centrul oraşului Gura Humorului au mai fost prezenţi alături de candidaţii USL secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi Cristian Adomniţei, preşedintele PNL Iaşi, deputatul Relu Fenechiu, oficiile de gazdă fiind făcute de primarul Marius Ursaciuc. În faţa unui număr mare de simpatizanţi USL, preşedintele CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, a spus că această zonă a judeţului are nevoie de parlamentari care să se lupte cu adevărat pentru cetăţeni şi pentru proiectele primarilor. Adomniţei i-a îndemnat pe alegătorii din zona Gura Humorului să voteze oameni care să fie aproape de acest oraş, „oameni tineri care să aibă timp biologic în faţa lor pentru a veni în faţa dumneavoastră şi să dea socoteală pentru ce au făcut”. „Astăzi toţi aceşti oameni importanţi din ţară au venit aici să-i susţină pe domnul deputat Radu Surugiu şi pe domnul senator Neculai Bereanu. Astăzi venim noi să punem chezăşie pentru ce vor face ei”, a spus Cristian Adomniţei.

El şi-a încheiat discursul parafrazându-l „pe artistul nostru de suflet”, Vasile Mucea: „Munţilor cu creasta rară nu lăsaţi straja să piară. Că de piere straja noastră moare şi România Noastră. O Bucovină puternică, înseamnă România Puternică”.

Liviu Dragnea: Sunt convins că în Gura Humorului se va alege calea spre România puternică

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, şi-a început discursul spunând că în drum spre Gura Humorului a putut să vadă cât este de frumoasă Bucovina. „Toată România ar trebui să fie o ţară puternică. Să nu mai fie cum a fost în ultimii ani, când în mod sistematic s-a dorit ca fiecare român să fie mai slab, pentru că români slabi înseamnă o Românie slabă. Proiectul nostru al USL este România puternică. Este un proiect de ţară, pentru o naţiune, un proiect în care fiecare român trebuie să fie puternic”, a declarat Liviu Dragnea. El a subliniat că ziua de 9 decembrie nu este doar o simplă dată în care milioane de români vin la vot, ci reprezintă o zi de răscruce pentru România. Liviu Dragnea a subliniat că românii vor alege dacă vor să meargă în continuare „către negură, către nedreptate, către oameni umiliţi şi către pensionari care au avut demnitatea nerespectată”, sau vor alege un proiect politic, cel al USL, „care vrea să facă din România o ţară în care copiii să înveţe în şcoli moderne, o ţară în care să nu mai vedem oameni care mor în faţa unor uşi pe care s-au pus lacătele pentru că s-a închis spitalul respectiv, o ţară în care agricultura, creşterea animalelor să fie o sursă de venit pentru români”. Dragnea a ţinut să le transmită viitorilor parlamentari Radu Surugiu şi Neculai Bereanu că trebuie să meargă în Parlament cu „conştiinţa încărcată că trebuie să-i reprezinte cu cinste şi onoare pe cei care l-au ales”. El a spus că cei doi viitori parlamentari vor trebui să aibă grijă în Parlament ca judeţul Suceava şi Gura Humorului să fie la loc de cinste în viitoarea „Românie puternică”. „Ei trebuie să meargă în Parlament şi să se gândească tot timpul că principala lor obligaţie este faţă de dumneavoastră. Sunt convins că 9 decembrie în Gura Humorului, în Suceava, în toată ţara, românii vor alege calea spre România puternică”, a încheiat Liviu Dragnea.

Crin Antonescu: Vrem ca România toată să semene cât mai mult cu Bucovina

În aplauzele simpatizanţilor USL, liderul PNL Crin Antonescu i-a îndemnat pe locuitorii din această zonă a judeţului să-i voteze pe cei doi candidaţi USL, pentru a-i reprezenta cu cineste în Parlamentul României. Antonescu a spus că peste tot în ţară, dar şi în străinătate, atunci când se vorbeşte despre Bucovina şi oamenii de aici, doar cu respect şi admiraţie. „Aici la Gura Humorului aveţi unul dintre cei mai buni şi mai respectaţi primari din Ţara Românescă. Aveţi admiraţia dragostea şi respectul nostru al tuturor. Al celor mari din toată Moldova pe care îi vedeţi aici. Aveţi susţinerea noastră. Ne dorim să aveţi şi parlamentari. Un senator şi un deputat care să vă reprezinte cu adevărat. Şi sunt astăzi aici cu colegii mei ca să depun mărturie pentru că îi cunosc, pentru că sunt nişte oameni care pot să vă reprezinte cu cinste. Sunt nişte oameni despre care dumneavoastră puteţi să spuneţi că vă reprezintă şi că vor merge în Parlamentul României să reprezinte Bucovina şi Gura Humorului”, a declarat Crin Antonescu. El a adăugat că cea mai mare alianţă politică formată vreodată în România, USL, nu este o construită doar pentru „a scăpa de Băsescu” şi pentru a câştiga alegerile parlamentare, lucruri despre care a spus că oricum se vor întâmpla. Antonescu a subliniat că USL a fost construită pentru a face România puternică. „USL a fost construită pentru da României un viitor şi pentru a face ca România toată să semene cât mai mult cu Bucovina. Acesta este gândul nostru. Şi e un gând îndreptat către toţi românii indiferent de opţiunea lor politică. E îndreptat către toţi românii care cu onoare cu demnitate cu hărnicie cu deschidere de inimă şi credinţă de Dumnezeu vor să facem ceva buni din ţara noastră şi în ţara noastră aici. Să dea Dumnezeu ca aceşti oameni să vă reprezinte cum se cuvine în Parlament, iar cuvântul şi angajamentul nostru al conducătorilor USL este că nu vă vom înşela încrederea şi că vom face pentru dumneavoastră tot cea ce se poate în următorii ani”, a încheiat Crin Antonescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava