• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Trai, neneacă, la puşcărie! Cel puţin pentru Cristi Borcea care, în timp ce era închis la Penitenciarul Poarta Albă, nu prea avea timp de altceva în afară de vorbit la telefon şi de primit vizite, informează click.ro.

Sesizat din oficiu, Avocatul Poporului a demarat o investigaţie privind regimul de detenţie al lui Cristi Borcea la Poarta Albă. Raportul prezentat ieri arată că Borcea stătea la puşcărie ca la hotel, potrivit sursei citate. În primul rând, fostul boss de la Dinamo stătea ore-n şir la telefon. ”S-a constatat că acesta a efectuat convorbiri telefonice în timpul programului de muncă, în timpul activităţii de apel, după ora de stingere (ora 22.00), precum şi folosindu-se de cardul altui deţinut”, se menţionează în raport, mai scrie sursa citată. În ceea ce priveşte dreptul la vizită, cumpărături şi pachete pe care Borcea le-ar fi primit, „s-a constatat că întrevederea cu apărătorii s-a efectuat de obicei în timpul săptămânii (atât în timpul cât şi în afara programului de lucru al deţinutului), în sectorul de vizită, deţinutul a fost prezentat zilnic sau chiar de 2-3 ori pe zi; a primit pachete de la avocat, fără ca acestea să fie consemnate în fişa de vizită, iar în zilele de duminică deţinutul a beneficiat de vizite după ora 16.00, deşi intervalul orar de vizită este 11.00-14.30”.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cristi-borcea-la-puscarie-mai-ceva-ca-la-hotel

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava