Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Cristi Crețu, a anunțat finalizarea investițiilor din cadrul proiectului Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor din județul Suceava. Ultima investiție finalizată în cadrul acestui proiect a fost stația de transfer a deșeurilor din municipiul Fălticeni, inaugurată astăzi în prezența vicepreședintelui CJ Suceava.

„Practic astăzi încheiem investițiile în programul SMID, programul de gestionare al deșeurilor din județul Suceava. Acest proiect este unul foarte complex, finanțat din fonduri europene, valoarea totală a investițiilor ridicându-se la 33,5 milioane de euro”, a arătat Cristi Crețu. El a precizat că în cadrul acestui proiect au fost construite două gropi de deșeuri ecologice, trei stații de transfer Câmpulung Moldovenesc, Rădăuți și Fălticeni și două centre de colectare a deșeurilor voluminoase la Gura Humorului și Vatra Dornei.

Cristi Crețu a precizat că tot prin acest proiect au fost realizate lucrări extrem de importante în ceea ce privește închiderea a șapte depozite de gunoi neconforme din Suceava, Rădăuţi, Gura Humorului, Fălticeni, Siret, Vatra Dornei şi Câmpulung Moldovenesc. Tot în cadrul SMID au fost amenajate 1242 de platforme de colectare și s-au achiziționat 44.000  de unități de compostare și 7.362 de euro containere. „SMID este un proiect foarte important pentru județul Suceava, care va contribui la creșterea gradului de colectare selectivă a deșeurilor”, a precizat Cristi Crețu.

Cristi Crețu anunță finalizarea investițiilor din proiectul Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava