Comenzi MOPAN Suceava

La șase ani de la despărțirea de Andreea Mantea (34 de ani), Cristi Mitrea a rupt tăcerea și a dezvăluit, în premieră, de ce a refuzat să recunoască copilul pe care îl are cu celebra prezentatarea de la Kanal D. Invitat în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, luptătorul a făcut dezvăluiri despre relația cu vedeta tv, care s-a îmbunătăți vizibil în ultimii trei ani, notează click.ro.

Andreea Mantea l-a cunoscut pe luptătorul MMA Cristi Mitrea la emisiunea „Burlăcița”, în 2014. Între cei doi a fost o dragoste cu năbădăi timp de șase luni, după care luptătorul MMA s-a despărțit de prezentatoarea de la Kanal D, din cauza certurilor mult prea dese și a faptului că nu se mai înțelegeau. Surpriza mare a venit însă atunci când Mantea și-a anunțat fostul iubit, printr-un sms, că a rămas însărcinată.

Cristi Mitrea a explicat, pentru prima dată, de ce nu a recunoscut în acte că David este fiul lui, gest pe care l-a regretat ulterior. „Recunosc că m-am gândit că nu e copilul meu. Dar noi aveam o comunicare întreruptă atunci și nu m-a întrebat nimeni dacă vreau să mă duc să semnez. Probabil e linie la mine, unde scrie numele tatălui. Dar nu ești mamă sau tată din pix”, a spus Mitrea, cu un regret în glas, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cristi-mitrea-adevarul-despre-relatia-cu-mantea-de-ce-nu-vrut-sa-si-recunoasca-fiul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava