MOPAN Suceava

Candidatul pentru funcția de președinte al PNL la nivel național, Cristian Bușoi, și-a susținut candidatura pentru șefia partidului în fața liberalilor suceveni. Cristian Bușoi s-a întâlnit sâmbătă în sala mică a Casei de Cultură Suceava, în cadrul discuțiilor el prezentând moțiunea cu care va candida, intitulată „PNL – partidul viitorului”. La discuții au fost prezenți liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, parlamentarii Ioan Balan, Dumitru Mihalescul, Angelica Fădor, Bogdan Gheorghiu, precum și mai mulți primari liberali din județ. În cadrul întâlnirii, Cristian Bușoi, a remarcat faptul că filiala Suceava a PNL este una dintre cele mai puternice din țară. „PNL are, la Suceava, președinte de Consiliu Județean, primar de municipiu, 45 de primari în localitățile din județ, 21 de consilieri județeni și cinci parlamentari. George Flutur este un lider serios, cu proiecte, cu viziune, cu o autoritate naturală, de care Partidul Național Liberal are mare nevoie pentru a-și consolida un profil de partid ce răspunde aspirațiilor alegătorilor de centru dreapta din România”, a declarat candidatul pentru funcția de președinte al PNL.


Printre întrebările care i-au fost adresat lui Cristian Bușoi au fost cele legate de modul în care acesta va gestiona diferențele de opinie în interiorul PNL, dar și cum va fi organizată comunicarea în perioada următoare. Bușiu a precizat că din punctul său de vedere dezbaterea și confruntarea opiniilor este ceea ce îi diferențiază pe liberali de adversarii politici. „Am încurajat și voi încuraja întotdeauna dialogul civilizat și dezbaterea temelor propuse spre decizie, în interiorul PNL, la fel și respectarea deciziilor luate în urma dezbaterilor. Cât despre purtătorii de mesaj ai Partidului Național Liberal, consider că toți liderii PNL trebuie să iasă public și să susțină proiectele și valorile Partidului Național Liberal. Trebuie pus punct situației de acum, când unii se erodează în dezbateri, iar alți lideri evită aparițiile publice în afara campaniei”, a explicat Cristian Bușoi.

Acesta a mai spus că din punctul său de vedere, comunicarea în exteriorul partidului este la fel de importantă ca și cea din interiorul PNL. În aceste condiții, el a subliniat că viitorul președinte al partidului va trebui să comunice săptămânal cu membrii PNL, atât prin e-mail, cât și telefonic. Cristian Bușoi a declarat că este de acord și cu propunerile făcute de liberalii suceveni cu privire la organizarea unor întâlniri lunare între conducerea partidului și membri, în diverse organizații din țară.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava