Concert pascal
MOPAN Suceava

Locuitorii din Câmpulung Moldovenesc şi din comunele învecinate sunt invitaţi duminică la un spectacol de muzică populară susţinut de cunoscuta interpretă Margareta Clipa, alături de artişti ai Ansamblului Ciprian Porumbescu. Concertul este organizat de candidaţii Alianţei România Dreaptă (ARD) Cristian Irimie şi Dan Gabriel Gospodaru. Cristian Irimie candidează din partea ARD pentru funcţia de senator în colegiul nr. 1 Vatra Dornei – Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului, îar deputatul Dan Gabriel Gospodaru candidează pentru un nou mandat în colegiul nr. 10 Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc. Spectacolul susţinut de Margareta Clipa va avea loc în Casa de Cultură din Câmpulung Moldovenesc şi va începe la ora 16:00. „Îi invităm să participe la acest spectacol pe toţi locuitorii din Câmpulung Moldovenesc şi din comunele învecinate cărora le place muzica populară şi care vor să fie alături de noi la acest eveniment”, a declarat Cristian Irimie.

Fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Cristian Irimie, s-a întâlnit zilele trecute cu alegătorii din mai multe localităţi ale colegiului de Senat în care candidează, printre care Poiana Stampei, sau Iacobeni, în discuţiile cu aceştia prezentându-şi proiectele pe care le va susţine în calitate de senator.

Irimie a spus că în calitate de senator va suţine continuarea investiţiilor de reabilitare a infrastructurii spitaliceşti şi rutiere din zona de munte a judeţului, sprijinirea primăriilor pentru obţinerea de fonduri necesare reabilitării dispensarelor umane şi veterinare, şi susţinerea deschiderii de farmacii în toate localităţile acestui colegiu. Cristian Irimie a mai arătat că în calitate de viitor senator va susţine crearea unei substaţii de ambulanţă şi a unei unităţi SMURD în oraşul Broşteni, precum şi realizarea unei staţii de dializă în municipiul Vatra Dornei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava