MOPAN Suceava

Cristiano Ronaldo s-a logodit cu Georgina Rodriguez, după doi ani de relație, potrivit zvonurilor apărute în presa de peste ocean.

Potrivit contactmusic.com, faimosul fotbalist, în vârstă de 33 de ani, ar fi cerut-o pe iubita de soție, în vârstă de 24 de ani, iar aceasta ar fi răspuns pozitiv și a și pornit deja în căutarea rochiei perfecte pentru ziua cea mare.

O sursă a spus pentru un ziar italian, conform ContactMusic: „Cristiano a cerut-o deja în căsătorie pe Gio, iar nunta va avea loc, dar foarte puțini oameni cunosc detaliile. Tot ce știu la acest moment este că Gio a probat deja câteva rochii de mireasă.”

Vestea că s-au logodit vine la un an după ce primul copil al cuplului a venit pe lume.

La scurt timp după ce a devenit mămică, Georgina Rodriguez, a declarat că venirea pe lume a fetiţei, Alana, i-a apropiat mai tare şi că sunt „mai fericiţi ca niciodată”.

Georgina Rodriguez şi fotbalistul în vârstă de 32 de ani – care mai au împreună trei copii, gemenii Eva şi Mateo şi băieţelul Cristiano Jr. – au devenit din nou părinţi în noiembrie 2017. „Cu siguranţă ne-a apropiat şi mai tare. Suntem mai fericiţi ca niciodată împreună. Copiii sunt bucuria noastră. Ne trezim şi primul lucru pe care îl facem este să îi îmbrăţişăm şi să îi sărutăm; îi punem în scăunelele lor şi îi privim în timp ce mănâncă; ne asigurăm că au tot ce le trebuie şi continuăm astfel întreaga zi. Aceste clipe sunt foarte speciale pentru noi.”

Georgina, în vârstă de 22 de ani, a mai spus, anul trecut, în interviul acordat revistei HELLO!, că se simte „iubită şi în siguranţă” alături de Cristiano. „Am găsit dragostea. Ne completăm perfect unul pe celălalt. Avem o relaţie minunată şi, atunci când el este lângă mine, am totul. Mă simt iubită şi în siguranţă. Dragostea învinge tot.”, a adăugat iubita fotbalistului, potrivit sursei citate.

Alana este cel de-al patrulea copil al lui Cristiano Ronaldo. Starul nu a spus niciodată cine este mama lui Cristiano Jr., iar despre gemeni se crede că ar fi fost născuţi prin intermediul unei mame surogat, în SUA, la începutul lui 2017.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava