Iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, a declarat că venirea pe lume a fetiţei lor, Alana, i-am apropiat mai tare şi că acum sunt „mai fericiţi ca niciodată”.

Georgina Rodriguez şi fotbalistul în vârstă de 32 de ani – care mai au împreună trei copii, gemenii Eva şi Mateo şi băieţelul Cristiano Jr. – au devenit din nou părinţi luna trecută. „Cu siguranţă ne-a apropiat şi mai tare. Suntem mai fericiţi ca niciodată împreună. Copiii sunt bucuria noastră. Ne trezim şi primul lucru pe care îl facem este să îi îmbrăţişăm şi să îi sărutăm; îi punem în scăunelele lor şi îi privim în timp ce mănâncă; ne asigurăm că au tot ce le trebuie şi continuăm astfel întreaga zi. Aceste clipe sunt foarte speciale pentru noi.”

Georgina, în vârstă de 22 de ani, a mai spus, în interviul acordat revistei HELLO!, că se simte „iubită şi în siguranţă” alături de Cristiano. „Am găsit dragostea. Ne completăm perfect unul pe celălalt. Avem o relaţie minunată şi, atunci când el este lângă mine, am totul. Mă simt iubită şi în siguranţă. Dragostea învinge tot.”, a adăugat iubita fotbalistului, potrivit sursei citate.

Alana este cel de-al patrulea copil al lui Cristiano Ronaldo. Starul nu a spus niciodată cine este mama lui Cristiano Jr., iar despre gemeni se crede că ar fi fost născuţi prin intermediul unei mame surogat, în SUA, la începutul acestui an.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava