MOPAN Suceava

„Cupa Centenarului”, turneu din calendarul ITF Pro, dotat cu premii totale în valoare de 15.000 de dolari, și organizat de Academia de Tenis Herăstrău, și-a desemnat campioanele în proba de dublu.

Din păcate pentru organizatori, perechea formată din compatrioatele noastre, Cristina Adamescu și Andreea Ghitescu, favoritele cu nr. 2, au fost învinse, în ultimul act, cu 7-5, 6-4, de perechea Anna Siskova(CZE)/Natalie Suk (USA).

La simplu, însă, campioana Cupei Centenarului de la Academia de Tenis Herăstrău va fi, cu siguranță, din România, pentru că toate cele patru semifinaliste sunt românce.

După ce a eliminat-o pe Andreea Mitu în sferturile de finală, rezultat considerat o mare surpriză, Ioana Gașpar a învins-o azi pe și pe favorita nr. 1. Jucătoarea de 35 de ani s-a impus cu 7-5, 3-6, 6-2 în fața Irinei Fetecău și va juca în semifinale cu Cristina Ene, favorita nr. 4. Aceasta din urmă a avut un meci mult mai ușor în sferturi, cu Andreea Ghitescu, favorita nr. 5, de care a trecut cu 6-2, 6-3.

Victorie facilă și pentru talentata junioare Selma Stefania Cadar care, la doar 18 ani, joacă, iată, în semifinalele unui turneu ITF. Românca s-a impus cu 6-3, 6-3, în fața favoritei nr. 6, Nicole Nadel, din Israel, și va juca pentru un loc în finală cu   , care a avut nevoie de două seturi, 7-5, 6-4, pentru a o elimina pe Anastasia Vdovenco, din Republica Moldova.

Turneul de la Academia de Tenis Herăstrău este organizat cu sprijinul unor sponsori importanți: Arcadia Apartments Domenii, Aaylex- CocoRico, Aston Com – Gree Aer Condiționat și Mobexpert

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava