Concert pascal
MOPAN Suceava

Cristina Bălan (34 de ani), fosta solistă a trupei Impact, a câştigat vineri seară (18 decembrie) cel de-al cincilea sezon ”Vocea României 2015”, de la Pro Tv. Deşi mulţi au felicitat-o că ea a fost câştigătoarea marelui premiu de 100.000 de euro, alţii, în schimb, au acuzat-o că nu ar fi meritat marele trofeu, scrie click.ro.

”Am muncit. La fel ca oricare alt concurent. Ba nu, mai mult! De ce? Pentru că știam că sunt sub o mare lupă, pentru că simțeam că reprezint și visurile multor oameni care au înțeles ce fel de luptă port, fără ca eu să le spun în cuvinte. Am luptat pentru a trece de bariera unei cariere trecute, pentru dreptul de a mă face auzită cu totul altfel decât am putut-o face vreodată, din varii motive.
Și știți ce? Am făcut-o! În ciuda celor care m-ar fi oprit, dacă ar fi putut. Și de ce? Doar pentru că nu au înțeles că oricine are nevoia și dreptul de a se reinventa, de a-și schimba situația. Nu sunt o victimă. Și nu sunt nici erou. Sunt doar un om care, prin propriile puteri, o ia de la început și se expune unui public care are posibilitatea de a-l judeca după bunul plac”, a scris Cristina Bălan pe Facebook.

Citește articolul complet și întreg mesajul cântăreței pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cristina-balan-acuzata-ca-nu-meritat-sa-castige-vocea-romaniei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava