Concert pascal
MOPAN Suceava

Încă de când era gravidă, Cristina Bălan, câștigătoarea sezonului cinci “Vocea României”, a aflat că poartă în pântec doi copii cu sindromul Down. Nu a dat înapoi și nu s-a speriat, a mers înainte și a adus pe lume doi băieței, Toma și Matei, care acum au trei ani și opt luni, notează click.ro.

Cristina și Gabriel le oferă micuților lor multă răbdare, dragoste și grijă. Chiar dacă au avut și momente în care au fost pe punctul de a claca, soții Bălan nu s-au lăsat: “Recunosc că am avut și noi derapaje. Este normal când vezi părinți cu copii tipici, care încep să se ridice în picioare de la 7-8-9 luni, iar ai tăi de abia se ridică în fund. Sunt niște lucuri care pot fi dureroase dacă ai așteptările ca în cazul unui copil tipic. Când am înțeles anumite lucruri, mi-a fost mult mai simplu.”, a dezvăluit Cristina Bălan pentru emisiunea “La Măruță”, în care au arătat și o modalitate de a-i ajuta pe cei mici, hipoterapia (terapie cu cai n.r.).

Citeşte articolul complet: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cristina-balan-mama-doi-copii-cu-sindrom-down-sunt-niste-lucruri-dureroase

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava