Concert pascal
MOPAN Suceava

Cristina Cioran (43 de ani) este încă în stare de șoc după ce duminică, 18 iulie, s-a văzut nevoită să nască prematur, cu două luni înainte de termen. Actrița a ajuns de urgență la Spitalul Municipal, după ce a făcut o toxiinfecție alimentară care i-a declanșat contracțiile! Din fericire, la acest moment, atât proaspăta mămică cât și fiica ei, Ema, sunt în afara oricărui pericol, dar vor mai sta o perioadă în spital, bebelușa fiind încă la incubator, potrivit click.ro.

Cristina Cioran a dezvăluit, în premieră, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro Tv, care au fost cauzele care au dus la nașterea prematură a fiicei ei. „Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen”, a spus Cristina, intrând în direct de pe patul de spital, la Pro TV, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cristina-cioran-adevarul-despre-nasterea-prematura-am-facut-toxinfectie-fetita-e-la

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava