Concert pascal
MOPAN Suceava

Cristina Cioran (43 de ani) și logodnicul ei, Alex Dobrescu, au trecut de la agonie, la extaz! În seara zilei de duminică, 18 iulie, Cristina Cioran a șocat pe toată lumea, publicând un Instastory cu un mesaj prin care anunța că a născut prematur, la 7 luni, și implora pe toată lumea să se roage va fetița ei, Ema, să supraviețuiască. După o lună și jumătate în care micuța a stat la incubator, cei doi părinți au răsuflat ușurați și și-au adus acasă bebelușa, care se află acum în afara oricărui pericol, notează click.ro.

„La două ore de când au început durerile, am început să sângerez. Când am pus mâna să văd ce se întâmplă, bebelușul era acolo! Incredibil! Am sunat la Salvare imediat! Mai știu doar că mă țineam cu mâinile de barele de metal urlând în Salvare. Ceream să mă ducă la Universitar. Urlam plină de sânge.”, a povestit cu lacrimi în ochi actrița, invitată în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV, conform sursei citate.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cristina-cioran-dezvaluiri-despre-cosmarul-trait-cand-nascut-prematur-urlam-plina

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava