MOPAN Suceava

Zile pline de emoții pentru Cristina Cioran, care duminică, 18 iulie, a născut prematur, la doar 29 de săptămâni. S-a speriat, s-a panicat, s-a temut pentru sănătatea fetiței ei, Ema, apoi i-a mai venit inima la loc când medicii i-au dat asigurări că totul e sub control. Miercuri, vedeta s-a externat din spital. Nu și bebelușul, care va trebui să mai rămână o vreme în incubator, notează click.ro. În prima noapte acasă, departe de el, vedeta tv și-a găsit timp să povestească prin ce-a trecut.

„Aș vrea să împărtășesc cu voi câteva gânduri despre tot ce s-a întâmplat în perioada asta. În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru sutele de mesaje primite, mesaje de încurajare pentru noi, cu povești similare. Nu mi-am imaginat că suntem atât de mulți și multe, cele care trecem prin astfel de momente, și vreau să vă spun că mă ajută enorm să merg mai departe și să prind curaj. Au fost și sunt momente foarte emoționante pentru mine și aș vrea să mă scuzați că nu am reușit să răspund la telefon și nici la mesaje. Sunt acasă”, și-a început ea povestea, într-o postare pe Facebook joi, la ora 3.00 dimineața, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cristina-cioran-isi-va-putea-vedea-fetita-doar-de-doua-ori-pe-saptamana

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava