MOPAN Suceava

Cristina Cioran (43 de ani) a trecut duminică, 18 iulie, prin spaima vieții ei. Actrița a născut prematur o fetiță, fiind însărcinată în 29 de săptămâni. Micuța Ema a venit pe lume mai devreme cu două luni, fapt care a speriat-o teribil pe Cristina Cioran, potrivit click.ro.

Imediat după nașterea micuței, chiar de pe patul de spital, actrița a postat un Instastory emoționant, în care implora pe toată lumea, printre lacrimi, să se roage pentru fetița ei născută prematur, temându-se pentru viața ei. La două ore însă după mesajul disperat postat pe Instastory, Cristina Cioran a revenit cu un nou mesaj mult mai optimist, starea ei și a bebelușului îmbunătățindu-se simțitor: ”Eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată, îngrozită, dar acum vreau să spun că bebelușa este bine, respiră singurică, abia aștept să o văd.”, a mai spus proaspăta mămică, cu lacrimi în ochi, pe Instagram, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cristina-cioran-vesti-mai-bune-despre-bebelus-dupa-ce-nascut-prematur-si-revenit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava