Concert pascal
MOPAN Suceava

Distinsă, discretă şi deosebit de frumoasă, Cristina Deleanu face cea mai frumoasă pereche alături de exuberantul şi glumeţul actor Eugen Cristea, cel care ne-a încântat copilăria cu show-ul “Feriţi-vă de măgăruş”. Dar nu despre cel din urmă povestim aici, ci despre soţia lui, care a spus pentru Click! lucruri neştiute despre sufletul şi pasiunile ei.

Unul dintre primele seriale de televiziune în care a apărut Cristina Deleanu (76 de ani) a fost „Eroii nu au vârstă” (1984), unde a jucat prima oară cu Ştefan Bănică Jr, pe vremea aceea copil. „Ne-am reîntâlnit pe platourile de filmare de la «Liceenii» (1986) şi am rămas în relaţii bune. Până acum câţiva ani i-am transmis felicitări pentru concertele de Crăciun şi pentru toate proiectele lui.

Cu Tamara Buciuceanu Botez am păstrat legătura, iar cu regizorul Nicolae Corjos nu am mai vorbit, ştiu că nu se simte bine şi îmi e jenă să-l sun. El a văzut în mine singura directoare pe care o avea, cum în Tamara a văzut unica «Isoscel», iar în Caramitru singurul «Socrate». Eram foarte disciplinaţi pe platourile de filmare”, a spus Cristina Deleanu pentru sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cristina-deleanu-eram-foarte-disciplinati-la-filmarile-pentru-liceenii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava