MOPAN Suceava

Cristina Ene, jucătoare din România, a câștigat „Cupa Centenarului 2018”, turneu din calendarul ITF Pro, dotat cu premii totale în valoare de 15.000 de dolari, și organizat de Academia de Tenis Herăstrău.

”S-a întâmplat cum am dorit, în sensul că turneul a fost câștigat de o jucătoare din România după o finală cu două românce. Acesta este scopul turneului, pentru jucătoarele din România facem toate aceste eforturi și organizăm aceste competiții, și profit de ocazie ca să le mulțumesc celor de la Arcadia Apartments Domenii, Aaylex- CocoRico, Aston Com – Gree Aer Condiționat și Mobexpert pentru că ne-au fost alături la ediția din acest an” a declarat Ion Țupa, diectorul turneului de la Academia de Tenis Herăstrău, după finala 100% românească.

Ultimul meci al turneului din acest an le-a adus față în față pe favorita nr. 4, Cristina Ene  – în semifinale ea a învins-o cu 6-4, 6-3, pe Ioana Gașpar, revelația acestui turneu, cea care, la 35 de ani, revenită de puțină vreme în tenisul profesionist, le-a eliminat pe favoritele nr. 8, Andreea Mitu, și nr. 1, Irina Fetecău – și pe Alexandra Damaschin – care a trecut în semifinale, după un meci de peste trei ore, de o altă revelație a turneului, jucătoarea de doar 18 ani, Selma Ștefania Cadar.

Damaschin s-a impus în semifinală cu 5-7, 7-6(3), 6-2, dar după efortul depus în acest meci s-a resimțit în meciul de duminică.

Cristina Ene a câștigat finala cu 6-4, 1-6, 6-1, și și-a trecut în palmares un nou trofeu ITF de simplu, după o așteptare de doi ani. În 2018 ea a câștigat două turnee ITF, dar la dublu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava