Concert pascal
MOPAN Suceava

Cristina Șișcanu a fost eliminată din competiția «Survivor România», iar după ce a ajuns în România, din cauza criticilor primite, vedeta a făcut lămuriri pe rețelele de socializare, explicând tot ce s-a petrecut în cadrul competiției, notează click.ro.

Cristina Șișcanu a publicat un clip pe Instagram unde a vorbit despre toată experiența Survivor România, modalitate prin care și-a lămurit fanii cu privire la disputele din cadrul competiției.

„A început nebunia cu Augustin Viziru care s-a accidentat, le-am atras atenția războinicilor care râdeau și nu empatizau cu problema lui Augustin. El urla de durere. A pățit o fractură musculară, iar razboinicii erau neinteresați. Andi era foarte ironic și arogant, lucruri de genul acesta. Mi s-a părut un lucru uman să le atrag atenția. Nu înțeleg de ce am fost criticată. Nu înțeleg de unde e acest val de critici.”, a spus ea pe Instagram.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/cristina-siscanu-primele-declaratii-dupa-eliminarea-de-la-survivor-nu-am-tras-tare-ca-nu-voiam-sa-ma

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava