Profesoarele Cristina Teodorovici şi Gabriela Scutaru vor să rămînă adjuncte la Inspectoratul Şcolar Suceava. Purtătoarea de cuvînt a Inspectoratului, Mariana Drumea a informat că ambele profesoare s-au înscris la concursul ce va avea loc la Ministerul Educaţiei. Ea a adăugat că pentru funcţia de director al Casei Corpului Didactic -CCD Suceava există două candidaturi. În competiţie s-au înscris actualul şef al CCD, Constantin Mărgineanu şi Traian Duminică, profesor metodist în cadrul aceleiaşi instituţii. Traian Duminică a condus Casa Corpului Didactic în perioada iunie 2005-mai 2009 şi în intervalul octombrie 2009-septembrie 2012.

Cristina Teodorovici şi Gabriela Scutaru vor să rămână adjuncte ale învăţământului sucevean, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
 • sucevean

  Care cheltuiala lor ,măi deșteptule !Nu se decontează naveta la profesori?? mai ales Suceava a decontat tot timpul! Tu nu gândești..și minți cu nerușinare!De asta vor funcții .să facă muncă voluntară,???Pe cine vrei să păcălești?

 • cetatean

  Ce mai vrea Duminică?Chiar în Suceava nu sunt oameni care să fie șefi ,trebuie să vină din Rădăuți și Câmpulung??Să mai cheltuie statul cu naveta zilnică;pentru ce??

  • alt cetatean

   Statul nu cheltuie nimic, pentru ca vin pe cheltuiala lor! În logica ta limitata, ar trebui ca cei care nu sunt din Suceava sa nu aibă acces la funcțiile din instituțiile județene? Înseamnă ca nu gândești deloc! Cat despre cele 2 domnișoare, una merita din plin, una deloc! Ghiciți care? Cunoscătorii știu!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava