Concert pascal
MOPAN Suceava

Cristina Țopescu s-a stins din viață, la 59 de ani, în condiții suspecte. Momentan, nimeni nu știe când și de ce a murit celebra jurnalistă. Locuia singură, alături de animalele pe care le iubea nespus de mult. În casa ei, polițiștii au găsit trei câini morți și cinci vii, notează click.ro.

Puțin știu că fiica regretatului Cristian Țopescu și-ar fi dorit să aibă copii, dar că o greșeală medicală i-a spulberat această mare dorință. Într-o postare emoționantă făcută pe Facebook, pe 16 decembrie 2019, Cristina Țopescu a vorbit despre acest mare regret.

„Cred că răspunsul la altă trăsnaie a Facebook-ului nu e întâmplător. Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru că și ei sunt copii. Cine nu înțelege asta e, elegant spus, un homocentrist și nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greșeală medicală, chiar două, au făcut imposibilă dorința asta a mea mare. Mi-aș fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să încerc să formez un om bun, generos, iubitor de toate ființele, responsabil și solidar cu suferințele și bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu? Răspunsul la întrebarea asta, însă, a venit așa, pentru că în poza asta sunt cu tatăl meu, nu sunt singură. Și eu l-am iubit și îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost și model în multe privințe. Tatăl meu a fost un om special și îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am născut copilul lui. Într-o viață viitoare, sper să fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”, a scris Cristina Țopescu pe Facebook, în urmă cu câteva săptămâni, potrivit click.ro.

Citește articolul complet: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cristina-topescu-murit-cu-un-mare-regret-mi-am-dorit-mult-copii-dar-o-greseala

Cristina Țopescu a murit cu un mare regret: „Mi-am dorit mult copii, dar o greșeală medicală a făcut imposibilă dorința!”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava