MOPAN Suceava

Liderul reprezentanţilor PNL din cadrul Consiliului Judeţean Suceava, Vasile Ilie, consideră că nu este normal ca unul dintre cele mai importante proiecte realizate în judeţ să fie tratat cu mai puţină importanţă în comparaţie cu un flash-mob al Ansamblului Artistic Ciprian Porumbeascu. Vasile Ilie a făcut referire la modul în care cele două aspecte sunt prezentate în raportul preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor. În acest sens, Ilie  a solicitat conducerii CJ Suceava să trateze cu seriozitate proiectele mari care s-au realizat în judeţ.

Trebuie spus că în condiţiile în care acesta nu a putut fi prezent la şedinţa de ieri, din motive medicale, vicepreşedintele CJ Suceava, Alexandru Rădulescu, a propus amânarea discutării raportului de specialitate al şefului adminsitraţiei judeţene şi rapoartele cu privire la gestionarea bunurilor aparţinând omeniului public şi privat al judeţului pe anul 2015.

Rădulescu a mai precizat că în forma prezentată consilierilor, cele două rapoarte conţin o sinteză şi că forma lor completă este publicată pe site-ul Consiliului Judeţean Suceava.

Forma pe care au primit-o consilierii judeţeni l-a nemulţumit pe liderul reprezentanţilor PNL din deliberativ, acesta solicitând rapoarte complete cu privire la proiectele din judeţ. Vasile Ilie a remarcat faptul că cel mai important proiect din judeţ, Sistemul de Management Integrat al Deşeurilor, este prezentat în raportul preşedintelui CJ Suceava pe o jumătate de pagină, în timp ce un flash-mob al Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu” a fost prezentat pe o pagină întreagă. „Vreau ca activitatea pentru anul 2015 să fie redactată corect şi complet. Iar proiectele să fie prezentate în ordinea importanţei lor. Nu un flash mob să fie prezentat pe o pagină şi activitatea celui mai mare proiect din judeţ, SMID, să fie pe o jumătate de pagină. Vreau să fie prezentată exact situaţia cu ce se întâmplă cu gropile de gunoi în cursul acestui an, având în vedere că până la 30 iunie 2016 proiectul trebuie terminat”, a spus Vasile Ilie. El a mai remarcat că după ce a citit raportul de activitate a constatat că unele informaţii legate de proiectul pentru modernizarea aeroportului sau de alte investiţii nu au fost prezentate corect, dar şi în cazul altor. „Cred că nu sesizăm un pic care este importanţa şi greutatea acestor proiecte pentru judeţul Suceava. Şi v-aş ruga să fie tratate cu toată responsabilitatea, şi ceea ce scrie aici să fie adevărat”, a mai spus liderul consilierilor judeţeni ai PNL Suceava.

Vicepreşedintele CJ Suceava, Alexandru Rădulescu, a spus, la rândul său că toate proiectele prezentate în raportul de activitate pe anul 2015 sunt importante pentru judeţ

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava