Concert pascal
MOPAN Suceava

În etapa a XVI-a a Diviziei A de handbal masculin, CS Universitatea II Suceava a evoluat, la finele săptămânii trecute, pe terenul formației CSM Focșani. Cu doar două rezerve pe bancă și cu o serie de ratări incredibile, sucevenii au cedat cu scorul de 19-27.
Meciul a fost echilibrat în debut, sucevenii demoralizându-se oarecum la scorul de 6-7 când nu l-au putut învinge pe portarul advers după două aruncări consecutive de la 7 metri. În repriza secundă a fost la un moment dat 22-19 pentru vrânceni, însă sucevenii nu au avut forța să revină și au cedat pe final.
”S-a ratat exagerat de mult, tinerii noștri jucători pierzându-se efectiv în fața experimentatului portar focșănean.Mai mult chiar în minutul 25 jucătorul nostru Aldica a suferit o entorsă urâtă și din acel moment am avut o singură rezervă pentru jucători de câmp pe bancă.
Oricum, va trebui să analizăm acest eșec și să tragem învățămintele necesare. Sper ca băieții noștri să-și revină până la următorul meci de campionat” a declarat profesorul Dumitru Bernicu.
CSU II Suceava: Spiridon, Ilii, Nedelcu – Burlacu (4), Smeu (6), Camilari (3), Olariu (2), Aldica (1), Loik (1), Sandu Mihai (2), Negrușeri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava