MOPAN Suceava

În prima manșă a sferturilor de finală ale Challenge Cup, handbaliștii de la CS Universitatea Suceava au evoluat sâmbătă 16 martie pe terenul formației turce Ankaraspor. La capătul unui meci de mare luptă sucevenii s-au impus cu 36-33 și au luat o opțiune serioasă pentru calificarea în semifinale.

”A fost un meci mai dificil decât ne-am așteptat, gazdele alcătuind o echipă solidă și deosebit de combativă. Am jucat mai bine în repriza a doua când pregătirea noastră fizică s-a dovedit a fi decisivă. Am punctat pe contraatac, ne-am impus în disputa cu gruparea turcă și acum avem prima șansă la calificarea în semifinale” a declarat directorul sportiv al CSU Suceava, Petru Ghervan.

CSU Suceava: Șelaru, Stănescu, Spiridon – Mitrea (7), Acatrinei (6), Gavriloaia (5), Chiruț (4), Roșu (4), Starikov (4), Cântec (3), Amihăesi (2), Țigănașu (1), Petrea.

Returul partidei din sferurile de finală ale Challenge Cupă dintre CSU Suceava și Ankaraspor se va disputa sâmbătă 23 martie în sala LPS de la ora 11.00. Dacă se va califica în semifinale, și noi așa avem convingerea, formația suceveană o va întâlni într-o dublă manșă pe câștigătoarea dintre Jeunesch Esch (Luxemburg) și Initia Hasselt (Belgia).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava