MOPAN Suceava

Cu două etape înainte de încheierea sezonului regulat al Ligii Naţionale de handbal masculin, CS Universitatea Suceava a jucat un meci amical pe terenul formaţiei Ştiinţa Bacău. Sucevenii au evoluat bine, dar au pierdut pe final cu 36-41.
Echipa pregătită de Răzvan Bernicu a avut un început bun de meci şi a condus pe tabela de marcaj după primele cinci minute de joc. Gazdele au revenit însă şi la pauză au intrat în avantaj la cabine, scor 22-18. În repriza secundă, cele două grupări au folosit toţi jucătorii de pe foile de arbitraj şi jocul a fost mai dinamic. Deşi au avut o revenire bună la un moment dat, handbaliştii de la CSU Suceava au cedat în final în faţa celor de la Ştiinţa bacău cu 36-41.
Pentru CSU Suceava au marcat: Chirut (9 goluri), Mitrea (5), Acatrinei (5), Gavriloaia (5), Ţuţu (3), Petrea (2), Leordean (2), Bursuc (1), Ţigănaşu (1), M. Sandu (1), Târzioru (1) şi Şoldănescu (1), ultimul revenind pe teren dupa o accidentare.
Formaţia suceveană nu i-a folosit în amicalul cu Ştiinţa Bacău pe Starikov, Cântec, Amihăesi şi Roşu, toţi fiind menajaţi de conducerea tehnică.
“Înaintea partidelor cu HCM Constanţa şi CSM Bucureşti am dorit să facem un joc amical cât mai “tare”. Pentru noi, în mod sincer, cel mai important este jocul din ultima rundă, acasă cu CSM Bucureşti, meci pe care vrem să-l câştigăm. Scorul nu a fost foarte important în amicalul cu Ştiinţa Bacău, pe noi interesându-ne tonusul jucătorilor noştri” a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Răzvan Bernicu.
În acest an, CS Universitatea Suceava mai are de disputat două meciuri în Liga Naţionala, sâmbătă, 15 decembrie, pe terenul campioanei HCM Constanţa şi joi 20 decembrie, în sala LPS, contra celor de la CSM Bucureşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava