În cadrul etapei a XI-a a Ligii Naționale de handbal masculin, CS Universitatea Suceava a evoluat pe terenul campioanei en-titre HCM Constanța. Oaspeții s-au prezentat la acest meci fără Gavriloaia, Cântec și Amihăesi și au folosit în dispută tot lotul de jucători deplasat pentru această partidă.

Elevii antrenorului Răzvan Bernicu au rezistat doar câteva minute ritmului impus de constănțeni care s-au distanțat clar și constant pe tabela de marcaj. La pauză a fost 18-9 pentru gazde care au jucat la maxim împotriva unei echipe care, știind forța campionilor, a evoluat cu gândul la ultimul joc al turului, cel de joi 20 decembrie cu CSM București.

În aceste condiții HCM Constanța și-a făcut meciul ei și a învins la final gruparea CSU Suceava cu 37-25. De remarcat debutul frumos al unor tineri jucători ca Roban, Dumitraș și chiar și Țigănașu care s-au regăsit pe lista marcatorilor într-un joc de Ligă Națională.

CSU Suceava a pierdut net cu HCM Constanța și are nevoie de sprijinul publicului la meciul de acasă cu CSM București, grupare care s-a impus destul de surprinzător în partida cu Știința Bacău. Handbaliștii suceveni au demonstrat de multe ori că împreună cu suporterii alcătuiesc o forță care poate depăși orice obstacol.

HCM Constanţa-CSU Suceava 37-25 (18-9)

HCM Constanţa:

Portari: Popescu, Stănescu

Marcatori: Sadoveac 8 goluri, Csepreghi 6, Toma 3, Angelovski 3, Şimicu 3, Humet 3, Dragicevic 3, Sabou 3, Criciotoiu 2, Val 2, Buricea 1

Antrenor: Zvonko Sundovski

CSU Suceava:

Portari: Şelaru, Stănescu

Marcatori: Acatrinei 5 goluri, Roşu 5, Chiruţ 4, Ţigănaşu 3, Dumitraş 2, Roban 2, Starikov 2, Bursuc 1, Ţuţu 1

Antrenor: Răzvan Bernicu

Rezultate consemnate în etapa a XI-a a Ligii Naționale de handbal masculin:

HCM Constanța – CSU Suceava 37-25

CSM București – Știința Bacău 29-25

”U” Cluj – Poli Timișoara 27-21

HC Odorhei – Dinamo București 31-27

CS Caraș Severin – CSM Ploiești 30-17

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava