MOPAN Suceava

În prima etapă a sezonului competiţional 2013-2014 al Ligii Naţionale de handbal masculin, CS Universitatea Suceava va întâlni, duminică 15 septembrie, în deplasare gruparea Ştiinţa Bacău. Meciul cu vicecampioana României era dificil şi dacă echipa suceveană era în efectivul complet, adică cel din anul trecut, dar tinerii jucători suceveni vor să-şi apere şansa chiar dacă sunt clar out-sideri.
Formaţia CSU Suceava se află într-un moment dificil, deocamdată având doar susţinerea Universităţii „Ştefan cel Mare”, dar aşteaptă un sprijin din partea comunităţii locale pentru a realiza o asociere, aşa cum există şi la alte cluburi din România. Există posibilitatea ca prin crearea unei asociaţii şi Primăria şi Consiliul Judeţean să poată susţine legal activitatea handbalistică şi nu numai.
Fără majoritatea jucătorilor de top, CSU Suceava are nevoie de înţelegerea iubitorilor de handbal din oraş pentru că sezonul care va începe duminică va fi extrem de dificil şi diferit de altele.
„Jucătorii noştri sunt foarte tineri, însă au mai jucat în Liga Naţională şi am încredere în ei, altfel nu m-am mai fi „băgat” din nou la echipă. Ştiu că va fi un sezon competiţional dificil, dar noi ne vom apăra şansa la fiecare meci.
Avem nevoie de crearea unei asociaţii şi de sprijinul comunităţii locale. În mod cert mai avem nevoie de câţiva jucători cu experienţă, dar vom încerca să ne descurcăm cu ce avem. Sper ca publicul iubitor de handbal să înţeleagă schimbările care s-au produs şi să ne susţină pentru că sunt convins că cei tineri vor compensa prin dăruire şi ambiţie şi au nevoie de susţinerea publicului.
Obiectivul nostru este menţinerea în Liga Naţională şi cred că avem posibilitatea să ne luptăm pentru acest lucru. Nu ne-am fi dorit să începem campionatul la Bacău, dar vom merge să jucăm. Faptul că Ion Tcaciuc a revenit la echipă este un început bun, ni l-am fi dorit şi pe Florin Ciubotaru, dar sperăm ca din iarnă să „repatriem”, dacă se poate spune aşa, alţi foşti handbalişti ai Sucevei” a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Răzvan Bernicu.
„Am revenit la Suceava după trei ani petrecuţi în alte părţi. Ştiu că avem în faţă un sezon dificil, dar am mai fost în situaţii grele şi ne-am descurcat. Avem o echipă foarte tânără, dar sper să facem faţă provocărilor” a declarat pivotul Ioan Tcaciuc.
„Am venit la Suceava pentru că vreau să joc. Nu m-am pregătit 3 luni, dar cred că în cel mai scurt timp mă voi adapta şi voi reveni la o formă bună” a spus şi portarul Vasile Tcaciuc, venit de la Poli Timişoara.
„A venit şi rândul nostru, al celor care au evoluat mai puţin în anii trecuţi, să demonstrăm de ce suntem capabili. Oricum vom aborda meciurile la victorie şi sper să ne ridicăm la nivelul Ligii Naţionale” a completat portarul Spiridon.

Programul jocurilor echipei CSU Suceava în turul Ligii Naţionale de handbal masculin:
Etapa I – 15 septembrie
Ştiinţa Bacău – CSU Suceava
Etapa a II-a – 22 septembrie
CSU Suceava – HC Odorhei
Etapa III – 26 septembrie
Potaissa Turda – CSU Suceava
Etapa IV – 29 septembrie
CSU Suceava – Poli Timişoara
Etapa V – 6 octombrie
CS Caraş Severin – CSU Suceava
Etapa VI – 13 octombrie
CSU Suceava – Dinamo Bucureşti
Etapa VII – 17 octombrie
Steaua Bucureşti – CSU Suceava
Etapa VIII – 10 noiembrie
Pandurii Tg.Jiu – CSU Suceava
Etapa IX – 17 noiembrie
CSU Suceava – CSM Bucureşti
Etapa X – 21 noiembrie
HCM Constanţa – CSU Suceava
Etapa XI – 24 noiembrie
CSU Suceava – HCM Baia Mare

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava