Concert pascal
MOPAN Suceava

În etapa a XVII-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, CS Universitatea Suceava are parte de un derby tradiţional în ultimii ani, adversară fiindu-i HC Caraş Severin. Partida CSU Suceava – HC Caraş Severin va avea loc duminică de la ora 11.00 şi va fi transmisă de Digi Sport.

De fiecare dată când s-au întâlnit cele două grupări a rezultat un meci spectaculos şi aprig disputat, în mare parte datorită rivalităţii determinate de faptul că la bănăţeni evolueză şi handbalişti suceveni get-beget. Dacă în anii trecuţi erau trei, Irimescu, Rohozneanu şi Ciubotariu, în acest sezon au rămas doar doi “mohicani” la HC Caraş Severin, “Mişa” Rohozneanu şi “Ciobi”, dar a revenit în schimb pe banca tehnică Aihan Omer.

Atuul formaţiei oaspete care ocupă în prezent locul V cu un punct mai puţin decât CSU Suceava, dar şi cu un meci mai puţin disputat, îl constituie jucătorii cu mare experienţă competiţională ca Pîrîianu, Petrea sau Tucanu. De partea cealaltă sucevenii se bazează pe viteza lor superioară de joc şi pe pregătire fizică de excepţie. Şi de această dată se anunţă aşadar un meci echilibrat, pentru gazde două puncte reprezentând un avantaj deosebit de important pentru îndeplinirea obiectivului propus, clasarea pe primele cinci locuri ale clasamentului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava