Concert pascal
MOPAN Suceava

CS Universitatea Suceava va juca primul său meci din actuala ediţie a Challenge Cup, acasă cu formaţia cipriotă SPE Strovolos. Partida se va juca azi de la ora 17.00 în sala LPS şi va conta pentru prima manşă a 16-imilor de finală.
Handbaliştii suceveni au vizionat înregistrări cu gruparea din Cipru şi au analizat stilul de joc al formaţiei SPE Strovolos. Din lotul formaţiei oaspete fac parte şi trei jucători străini, doi sârbi şi un grec.
În acest sezon al Challenge Cup echipa cipriotă a eliminat din competiţie formaţia israeliană Maccabi „Tyrec” Tel Aviv după ce a câştigat clar partida de pe propriul teren.
În ceea ce-i priveşte pe suceveni, ei au avut un program mai lejer după jocul cu Pandurii Târgu Jiu pentru a se putea reface. Pentru partida cu SPE Strovolos va fi disponibil şi Georgică Cântec, absent la meciul de campionat cu echipa gorjeană. Handbaliştii suceveni sunt încrezători în forţele lor şi spun că în cazul în care îşi vor face jocul lor obişnuit atunci victoria nu poate să le scape.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava