MOPAN Suceava

În prima manşă a sferturilor de finală ale Challenge Cup ediţia 2012-2013, CS Universitatea Suceava a avut o evoluţie de excepţie şi a reuşit să depăşească după un meci dificil gruparea turcă Ankaraspor cu scorul de 36-33. Cum are prima şansă la calificarea în semifinale, şi toţi iubitorii sportului sucevean şi-o doresc, am analizat adversara pe care o poate avea în penultimul act al competiţiei handbalistice europene.
După cum se ştie, viitoarea adversară a handbaliştilor pregătiţi de Răzvan Bernicu se va alege dintre Initia Hasselt din Belgia şi handbal Esch din Luxemburg. Surprinzător, în prima manşă a disputei dintre cele două echipe luxembrughezii s-au impus în Belgia cu 28-26. Cel mai bun marcator al învingătoarei, care se bazează în covârşitoarea majoritate doar pe luxemburghezi, a fost Martin Muller autor a 12 goluri.
Cu un rezultat surprinzător s-a încheiat şi disputa dintre formaţiile norvegiene Drammen şi Runar, oaspeţii impunându-se la un gol diferenţă.
Aşadar, formaţia luxemburgheză Handbal Esch are oarecum prima şansă de a întâlni echipa CSU Suceava în semifinale. Aşa cum a afirmat directorul sportiv al grupării sucevene, Petru Ghervan, luxemburghezii nu trebuie luaţi la „preţ de matineu” pentru că alcătuiesc o echipă omogenă şi periculoasă.
Prima manşă a semifinalelor CSU Suceava o va juca pe teren propriu în 20 aprilie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava