MOPAN Suceava

Rectoratul Universitãţii “Ştefan cel Mare” a gãzduit recent Şedinţa Consiliului de Administraţie a clubului CS Universitatea Suceava. Pe ordinea de zi s-au aflat urmãtoarele probleme:
1. Informare şi analiza activităţii echipelor de handbal în sezonul competiţional 2012-2013;
2. Situaţia financiară;
3. Loturile şi obiectivele de performanţă pentru anul competiţional 2013-2014.
Activitatea din sezonul recent încheiat a fost apreciată drept bună, fapt pentru care li s-au transmit mulţumiri tuturor celor care au contribuit la obţinerea rezultatelor meritorii, mai ales în condiţiile dificile pe care le-au avut.
Analiza situaţiei financiare la zi a relevat sprijinul acordat de componenta privată prin suma de 300.000 lei, precum şi sumele provenite de la Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava (60.000lei), Consiliul Judeţean (90.000lei) şi Primăria Suceava (100.000 lei) cu care activitatea a fost posibilă în prima parte a anului 2013.
S-a stabilit ca datoriile faţă de jucători să fie achitate cu prioritate, astfel că bugetul pentru a doua parte a anului 2013 va fi diminuat cu suma corespunzătoare acestor datorii.
Lotul de jucători pentru sezonul competiţional 2013-2014 va cuprinde şi sportivi cu experienţă mare în Liga Naţională şi în Challenge Cup (Adi Mitrea, Răzvan Gavriloaia R., Florin Acatrinei), sportivi care au debutat şi au confirmat aşteptările în anul precedent (Silvian Amihăiesei, Georgică Cîntec, Alin Roşu, Petrea A., Ţigănaşu C., Dumitraş R.), precum şi sportivi de la echipa II care vor face pasul decisiv spre echipa I (Burlacu G., Spiridon A, Tîrzioru A., Sandu M.).
Deocmadată, nu s-au semnat înţelegeri de prelungire a contractelor cu Adrian Chiruţ, Cristian Bursuc şi Bogdan Şoldănescu. Deasemenea se încearcă aducerea la echipă a portarului Bogdan Pralea care a evoluat în sezonul competiţional precedent în Israel.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava