Concert pascal
MOPAN Suceava

CS Universitatea Suceava va juca contra echipei portugheze Sporting Lisabona în sferturile de finala ale Cupei Challenge. Primul meci se va desfăşura la Suceava, pe 17 sau 18 martie. Din lotul lusitanilor face parte şi fostul inter dreapta de la HCM Constanţa, Daniel Mureşan.

Adversara Universitaţii a debutat în cupele europene în sezonul 1994/1995, iar până în prezent a participat în toate competiţiile organizate de Federaţia Europeană de Handbal. Cea mai importantă performanţă a portughezilor este câştigarea ediţiei 2009/2010 a Cupei Challenge. Atunci, Sporting a trecut la limita de Ştiinţa Bacău, scor 53-52, în sferturi, iar în semifinale a eliminat RD Slovan, formţie care în turul precedent, a scos Universitatea din Europa. Anul trecut, lusitanii s-au oprit în 16-imile Cupei Challenge, fiind eliminaţi de AEKAtena. În actuala ediţie a cupelor europene Sporting a eliminat o echipă din Turcia şi una din Cehia.

Sporting Lisabona are până acum nu mai puţin de 19 titluri de campioană. În acest moment în campionat gruparea portugheză se află pe locul 4.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava