În etapa a XVII-a a Ligii Naţionale de handbal masculin CS Universitatea Suceava primeşte sâmbătă, de la ora 11.00, în sala LPS, vizita echipei HC Odorhei. Sucevenii vor să-şi ia revanşa în faţa harghitenilor pentru meciul din tur în care au cedat în ultimele trei minute de joc.
„Este poate cel mai important meci al sezonului pentru mine. Am pierdut nemeritat în tur şi vrem să ne luăm revanşa. Îmi doresc mai mult ca niciodată o victorie în partida cu HC Odorhei şi sunt convins că băieţii noştri se vor lupta pentru cele două puncte puse în joc. Este clar că va fi un meci de luptă, la fel cum au fost şi ultimele întâlniri din Challenge Cup şi din campionat, însă am arătat că avem puterea să revenim şi cred că având ajutorul publicului suntem capabili de victorie” a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

„Este un joc decisiv în lupta pentru locul IV în clasament. Am pregătit bine partida şi sper ca cele două puncte puse în joc să rămână la noi” a afirmat interul stânga Georgică Cântec.
„Ne vom mobiliza la acest meci şi sper să câştigăm. O victorie ne poate ţine în luptă pentru locul IV în clasament şi implicit pentru o cupă europeană în sezonul viitor” a conchis portarul Tudor Stănescu.

Etapa a XVII-a a Ligii Naţionale programează meciurile:
CSU Suceava – HC Odorhei
Pandurii Tg.Jiu – „U” Cluj
CSM Ploieşti – Dinamo Bucureşti
Potaissa Turda – HCM Constanţa
CS Caraş Severin – CSM Bucureşti
Într-un meci disputat în devans, Ştiinţa Bacău – Poli Timişoara 28-19.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava