MOPAN Suceava

În prima manşă a sferturilor de finală ale Challenge Cup la handbal masculin, formaţia CS Universitatea Suceava va întâlni pe 15 martie, de la ora 18.00 în deplasare gruparea turcă Ankaraspor. Sucevenii au urmărit la lucru gruparea turcă şi sunt încrezători în şansele lor.
„I-am vizionat pe adversarii noştri în meciul cu grecii din optimile Challenge Cup şi alcătuiesc o echipă bună. Nu-i vom desconsidera şi vom încerca să scoatem un rezultat cât mai bun în Turcia. Ştim că va fi un meci de luptă la Ankara, dar dacă ne vom mobiliza şi vom juca la fel ca în Cipru atunci cred că putem câştiga” a declarat extrema dreaptă Răzvan Gavriloaia.
„Ne-am pregătit bine pentru această partidă şi vrem să trecem de gruparea turcă şi să ajungem în semifinale. Dacă vom reduce numărul greşelilor putem veni cu un rezultat bun de la Ankara” a afirmat extrema stângă Alin Roşu.
„această dublă manşă cu Ankaraspor poate fi considerată ca un meci cu două reprize, una la ei şi alta la noi. Turcii au o linie de 9 metri masivă şi formează o echipă arţăgoasă. Am încredere în băieţii noştri şi sper să facem un meci bun pentru a ne spori şansele pentru jocul retur de la Suceava” a conchis antrenorul echipei CSU Suceava, Răzvan Bernicu.
Tot lotul formaţiei sucevene este valid pentru prima manşă a sferturilor de finală ale Challenge Cup.
Ankaraspor este lider în campionatul Turciei şi se bazează pe forţa de atac a interilor Gökhan Örnek, de 190 cm înălţime şi Andriy Ternovoy, un ucrainean de 1,92m. Meciul dintre Ankaraspor şi CSU Suceava va fi condus de un cuplu de arbitri din Azerbaidjan, Vagif Aliyev / Alekper Aghakishiyev.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava