Concert pascal
MOPAN Suceava

Regal handbalistic în sala LPS sâmbătă de la ora 11.00, când în manşa retur a sferturilor de finală ale Challenge Cup se vor întâlni echipele CS Universitatea Suceava şi Ankaraspor din Turcia. Elevii antrenorului Răzvan Bernicu au şansa să consfinţească o nouă calificare în semifinale după ce în tur au câştigat în Turcia cu 36-33.
Meciul se anunţă a fi unul extrem de disputat, oaspeţii dorind revanşa după înfrângerea din urmă cu o săptămână. Dovada acestui fapt o reprezintă calificarea în semifinalele Cupei Turciei, handbaliştii de la Ankaraspor depăşind eterna rivală Beşiktaş.
În ceea ce priveşte formaţia suceveană, aceasta nu se mai poate baza pe serviciile lui Georgică Cântec, accidentat la genunchi. Optimismul în rândul gazdelor este rezervat, sucevenii tratându-i cu respect pe turci.
„La acest nivel trebuie foarte mare atenţie indiferent ce avantaj ai avut în prima manşă. Un gol venit într-un moment nepotrivit poate destabiliza totul şi va trebui să tratăm partida cu toată responsabilitatea.
Avem o ocazie unică de a ne califica din nou în semifinalele Challenge Cup şi sunt convins că jucătorii noştri nu vor să o rateze. Este şansa lor de a arăta Europei de ce sunt capabili şi cred că vor face tot posibilul să depăşească gruparea turcă. La ultimul joc pe teren propriu cu SPE Strovolos am avut emoţii până la final şi de această dată, la jocul cu Ankaraspor, nu mai vrem să-i stresăm pe suporterii noştri, ci să le oferim o bucurie” a declarat directorul sportiv al CSU Suceava, Petru Ghervan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava