Concert pascal
MOPAN Suceava

Județul Suceava va avea din nou o reprezentantă în eșalonul trei al fotbalului românesc. După două manșe în barajul de promovare în Liga a III-a, CSM Bucovina Rădăuți s-a impus în fața echipei care a reprezentat județul Bistrița, ACS Dumitra, cu scorul general de 2-1.
Cu un moral bun după primul meci disputant în deplasare și încheiat nedecis, 0-0, rădăuțenii au jucat cu promovarea pe masă, cum se spune, pe teren propriu. Încurajați puternic de spectatori, elevii antrenorului Daniel Bălan au deschis scorul pe finalul primei reprize prin Vasile Vitu.
Deși oaspeții, cărora le ajungea un singur gol pentru a fi ei cei care urmau să joace în Liga a III-a, au încercat din răsputeri egalarea, ”reduta” rădăuțeană a rezistat. Mai mult chiar, în minutul 82 Eduard Bandi a înscris pentru 2-0 în favoarea gazdelor.  Bistrițenii au redus din handicap prin Tomoioagă în minutul 85, însă a fost prea târziu și Bucovina Rădăuți a promovat în Liga a III-a.
În ultimele 14 sezoane, campioana județului Suceava a reușit în 11 rânduri să câștige barajul de accedere în Liga a III-a. În perioada 2003-2013, echipele Șoimii Suceava, Dorna Vatra Dornei, Viitorul Liteni, Juventus Fălticeni, Rarăul Câmpulung Moldovenesc, Rapid CFR Suceava, CS Gura Humorului, Foresta Mălini, Sporting Suceava, Bucovina Frătăuții Noi și FC Bucovina Pojorâta au obținut rând pe rând promovarea. Șirul a fost întrerupt în urmă cu trei ani de Bradul Putna și continuat de Bucovina Ciocănești și Șomuz Fălticeni, care au ratat promovarea la baraj, în fața grupărilor Gloria II Bistrița, Inter Dorohoi, respectiv FC Bistrița.

CSM BUCOVINA RĂDĂUŢI (SV) – ACS DUMITRA (BN) 2-1 (în tur 0-0)(2-1 la general)
Stadion: Municipal (Rădăuţi – Suceava);
Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureş – Mureş);
Asistenţi: Cosmin Bojan şi Balint Albu (ambii din Târgu Mureş – Mureş);
Observatori: Ionel Popa (Paşcani – Iaşi) şi Daniel Scânteie (Bacău).
Marcatori: Vasile Vitu (45′), Eduard Bandi (82′) / Ionel Tomoioagă (85′)
ACS Dumitra: Florin Uilean – Sergiu Mândrean, Mircea Ștefănuț, Alin Chibulcutean, Cornel Pop – Sergiu Costin, Cristian Pop, Alin Rebrișorean, Alex Cilean – Ionel Cosneac, Cătălin Bucur.
Bucovina Rădăuți: Ionut Puianu – Andrei Alecsandru, Vasile Vitu, Stejărel Vișinar, Florin Antonesei – Eduard Bandi, Tudor Zaremba, Eduard Julei, Marius Ihnatiuc – Ionel Stoian, Iulian Ionesi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava